Kursusbeskrivelse

Oplever du salg som noget fremmed, lidt utrygt og måske noget du aldrig lærer.
Men alle kan lærer at sælge. Hvis de lære det ved at tage udgangspunkt i egen kompetencer og styrker.

Salg for ikke sælgere, tager udgangspunkt i deltagerens erfaring og færdigheder. Målet er at opbygge en værktøjskasse af metoder, rutiner og specifikke tilgang til salg som disciplin således det i fremtiden vil være rutine at sælge.

Ved at lære salgsfaget vil du udover at skaffe flere og nye kunder også øge kundetilfredsheden hos eksisterende kunder og samarbejdspartnere. En dygtig sælger er nemlig kundens ambassadør og hjælper gennem salget med at løse problemer eller skabe nye muligheder.

Indhold
 • Selvforståelse og indsigt
  Bliv klogere på dine egne kompentencer og hvordan de netop kan gøre dig en god sælger
 • Salgsplanlægning og strategi
  Skab en målrette handleplan og åbne en højere succesrate på dine møder
 • Systematisk salgsarbejde
  Salg handler om vedholdenhed. Vi arbejder med IT systemer der gør det lettere at holde overblik og minimere din tid på administration
 • Behovsafklaring
  Forstå hvad kunde virkelig har brug for, det er sjældent det kunden egentlig siger der er det de ønsker.
 • Kundens handlemønstre
  Forstå kundes rationelle og emotionelle handlemønstre. Hvad ligger bag den endelige beslutningsproces så det bliver hos dig de køber.
 • Argumentation og indvending
  Gå fra at beskrive funktioner til at læse kundensproblemer. Dette kobler vi sammen med at imødekomme indvendinger så usikkerhed gøres til salg.
 • Lukke salget
  Lær at spotte signaler der skal fører til ordren. Se mulighederne for mersalget og hvordan man sikre kunden får præcis det forventede.
Udbytte

Deltageren
Du vil få øjnene op for en helt ny måde at arbejde på. Systematisk tilgang til kundemøder samt en mere målrettet brug af din tid.
Relativ hurtigt vil du begynde at finde din egen stil og se hvorfor det at sælge funktioner altid taber til det at løse kundens problemer. Du vil opleve at blive se som en sparringspartner frem for en sælger.

Virksomheden
Virksomheden vil opleve medarbejderen selvstændigt kan lukke ordre eller spotte mulighederne i felten. Kurset vil ligeledes give kursisten en række nye værktøjer i hånden, som kan deles efterfølgende.

Ønsker du mere information eller et skræddersyet event, skal du endelig skrive.

Grundet nuværende COVID-19 situation er der ikke planlagt fysiske møder omkring dette. Der arbejdes på en virtuel form af begivenheden

Varighed: 1 kursus dag
pris: 4500,- pr deltager.

Klar til øge salget

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget