16 / 100

Få Finansieret Din Rådgivning & Sæt Gang I Din Forretning

Salgsministeriet er nu godkendt rådgiver indenfor to puljer af finansieringsmidler (SMV PRO og SMV Digital) til vækstvirksomheder.

Hvad betyder det for dig?

Du kan få finansieret en rådgiver, der virkelig kan sætte skub i din forretningsudvikling (Pro), eller du kan få sat skub i digitalisering af din virksomhed (Digital). Heldigvis for dig (og mig) er mit CV tilpasset netop disse to kompetencer.

Læs mere om de to finansieringsmuligheder:

SMV Pro – Op til 50.000 kr
Læs mere om SMV:Pro

SMV Digital – Op til 100.000 Kr
Læs mere om SMV:Digital

Hvad er SMV Pro?

SMV er et forløb for dig som gerne vil løfte din forretning og have fokus på forretningsudvikling. Få taget temperaturen på din virksomhed i dag og lad os finde ud af hvor du skal hen.

Hvad er SMV Digital?

SMV:Digital er et program, der giver virksomheder mulighed for at søge om tilskud til deres digitale omstilling og digitale fremtidssikring ift. styrke din salgsposition. Som godkendt ansøger får du mulighed for at få tilskud til din virksomhed i form af f.eks. privat rådgivning, innovative sprint-forløb, kompetenceforløb, sparring, omstrukturering af din virksomhed og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår  så den kan gå den digitale fremtid bedre i møde.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Der kan hhv. søges om puljer på: