Klar til øget salg

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget.

Salgskurser & Træning

Har du hørt denne historie før:

“Chef, en af mine ansatte vil på kursus for at blive bedre. Hvad nu, hvis han finder et andet arbejde på baggrund af det”?
Prøv at forestille dig, hvis han bare blev her og aldrig blev bedre. Det ville da være værre”

Mange sælgere er enten autodidakte eller gør, hvad de har set og hørt andre gøre. Dedikerede salgskurser en en genial ramme om at hjælpe jeres sælgere til at arbejde med sig selv og deres metoder. Til gavn for dem selv, firmaet og ikke mindst bundlinjen.

Salgsministeriets salgskurser er en blanding af tavleundervisning, workshops og co-visits i marken.
Alle forløb tilpasses den enkelte virksomhed eller deltager, således at effekten bliver så stor som overhovedet muligt.

Mere end bare et kursus

Vi er dedikerede wingmen. Derfor får du adgang til en masse viden og netværk efter endt kursusforløb.

Som deltager på et salgskursus hos Salgsministeriet får du adgang til lukkede netværksgrupper, hvor du får adgang til underviserens og andre deltageres viden.  Vi faciliterer fortrolige og professionelle faggrupper, så du kan blive ved med at udvikle dine kompetencer.

Vi vil løbende afholde fysiske netværksdage, hvor du som deltager vil modtage en personlig invitation. Sammen kan vi spille hinanden bedre.

Alt materiale fra kursusforløbet vil være tilgængeligt i et lukket område her på Salgsministeriet. Præsentation og værktøjer vil kunne downloades og tilpasses til jeres arbejdsdag.

Hver kursus gang vil underviseren blive filmet og i vil efterfølgende have adgang videoen.

Ny viden er naturligvis det vigtigste, men det er også godt at kunne dokumenterer sine anstrengelser. Du vil efter kurset få et diplom/certifikat med dit navn og kurset indhold. Du får efterfølgende denne i elektronisk udgave så du kan dele den på LinkedIn

Da vi er svært stolte af at være sælgere og virkelig gerne vil dele vores begejstring for faget, har vi lavet en unik pin til vores kursister. Det er helt okay være stolt af indsatsen, vi lover dig du kommer til at arbejde for at få den.

Et salgskursus fra Salgsministeriet er så meget mere..

Vi forsøger at sammensætte et forløb, der både fagligt og socialt bliver noget, I aldrig glemmer.  Ønsker I at kombinere et socialt firmaarrangement med fagligt input, kan vi tilbyde at lave en samlet pakke til jer.

Som jeres salgspartner er vi gerne med hele vejen.