Klar til øget salg

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget.

Salgsstrategi

Salget er som oftest startet ud fra et omsætningsmål og har derefter udviklet sig relativt organisk derfra. Når først tingene ruller, kører man på og gør det, der skal til.  Salgsstrategiarbejdet tager udgangspunkt i at sikre, at de gevinster, I oplever i dag – eller gerne vil opleve – rent faktisk kan indfries. Vi går dermed fra et kortsigtet fokus til et langsigtet fokus med handlepunkter, som organisationen kan samles omkring. En konkret og forståelig salgsstrategi handler også om at have en fælles ledestjerne: Er man en gruppe, så løber alle samme vej. Er man en enkeltperson, så ved man, hvad der skal til for at nå i mål med visionen.

Salgsstrategiarbejde tager udgangspunkt i jeres situation, ny eller erfaring. Vi starter med at skabe overblikket, og herefter udarbejder vi en målbar handleplan og en fast struktur, som du eller dine medarbejdere kan arbejde ud fra.

Med en salgsstrategi fra Salgsministeriet er du garanteret fast opfølgning efterfølgende. Det er din garanti for dedikation og resultater.

Gevinsten ved en gennemarbejdet salgsstrategi

Fælles mål for succes

De mest profitable kunder i pipelinen

Minimering af 'mavefornemmelse' beslutninger

Få en strategi, der skaber momentum

Jeg arbejder ud fra simple, men effektive modeller. Metoder, der sikrer enkel implementering, klar forståelse og effektiv opfølgning. Dermed bliver jeres salgsstrategi ikke bare et dokument, men en håndgribelig arbejdsskabelon med klare mål og handlepunkter

Brug for nye øjne på jeres salgsprocesser?