Klar til øget salg

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget.

Bliv den bedste sælger, baseret på dine talenter

Coaching kan antage mange forskellige former. Salgsministeriets salgscoaching handler om spille dig bedre, der hvor du er, og med de kompetencer, du besidder. Med udgangspunkt i gennemprøvede metoder og test finder vi det helt rette udgangspunkt for at kortlægge dine talenter og styrker.
Salgscoaching kan tage udgangspunkt i din egen situation og personlige udvikling. Du arbejder med dig selv personligt med fokus på at styrke dine kompetencer indenfor salgets mange facetter – hvad enten det handler om at få mere gennemslagskraft, at blive bedre til at netværke eller noget helt tredje.

Salgscoaching for salgsteamet

Som leder oplever man ofte, at tiden er bundet op på mange praktiske opgaver, og man kan have svært ved at nå de vigtige personlige og udviklende samtaler, når man har travlt med KPI’er, måltal mm. Man ved om nogen, hvor vigtigt det er at udvikle og guide sælgerne på deres præmisser. Sælgere er ofte selvstændige individer, men de er på den anden side også et folkefærd, der altid gerne vil være bedre.

Hos Salgsministeriet arbejder vi sammen med ledelsen om at skabe individuelle sparrings- og coaching- forløb for medarbejderne. Lige fra overordnede tilpasninger ned til afdækning af særlige talenter, som medarbejderen endnu ikke vidste, at han/hun havde.

Har du brug for nye øjne på dit teams potentiale, så giv mig et kald i dag.

Gevinsterne ved et personligt salgscoachingforløb

Større gennemslagskraft

Effektiv udnyttelse af talent

Effektiv udnyttelse af talent

Talentcoaching for salgschefer

Bare rolig, vi har ikke glemt dig som salgsleder! Salgsledere med fokus på egne talenter og forbedringspotentialer er ofte dem, der skaber de største resultater gennem deres medarbejdere.

Personlig sparringspartner med fokus på talentudvikling