Kandidatscreening

Vælg den rette kandidat første gang Med kandidatscreening undgår du dyre fejlrekrutteringer og ansætter den rette kandidat første gang

At rekruttere de rette medarbejdere og ledere er afgørende for enhver virksomhed og fejlrekrutteringer kan koste dyrt i form investeret tid, penge og forsinkelser i opgaveudførelse. Med en grundig analyse af kompetencebehovet i virksomheden og efterfølgende screening af kandidater gennem en detaljeret test af kandidatens talenter og personlighedsprofil reduceres risikoen for fejlansættelser væsentligt.

Med en kandidatscreening i ryggen har virksomheden et bedre grundlag at basere sit valg af kandidat på og sikrer at denne har de rette kompetencer og talenter og samtidig passer ind i den virksomhedskultur og det team kandidaten skal være en del af.

Basér din beslutning på data

Hos Wingman anvender vi TT38-talenttesten [link til talenttest-siden] som grundlag for vores kandidatscreening. I kombination med en grundig analyse af testresultaterne giver vi en anbefaling af en eller flere kandidater som matcher virksomhedens behov. I analysen ser vi for eksempel på:

  • Match med de opgaver som ligger i stillingen
  • Match med virksomhedens kultur
  • Match med kolleger og teams
  • Personlige styrker og svagheder
  • Hvilke rammer og ledelsesstil kandidaten har brug for, for at opnå succes

Få uforpligtende sparring. Lad os tage en snak

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Skræddersyet løsning

Vi tilbyder kandidatscreening ved både ansættelse af ledere og medarbejdere og analyserer gerne både udefrakommende og interne kandidater. Alle løsninger tilpasses dit specifikke behov. Kontakt os for et uforpligtende møde og et bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med at ansætte den rigtige medarbejder – første gang!

Klar til øge salget

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget

Brug for sparring. Bliv op ringet når det passer dig