Local Sales Representative

Medarbejderne er den vigtigste ressource, i en digital verden

Der er i stigende grad fokus på automatisering, digitalisering mm. Men de rigtige medarbejdere, med de rigtige kompetencer er det der skaber fundamentet for virksomhederne. Nu og i fremtiden. Digital eller ej.
Med den rette tilgang og de rette værktøjer vil din virksomhed kunne opleve markant forbedringer fra jeres medarbejdere, ledere samt teams på tværs.

Wingman.support hjælper med at blotlægge skjulte ressourcer i jeres eksisterende teams og klarlægge hvilke kompetencer der mangler for at nå i mål med jeres salgsmål

En meta-analyse baseret på 1.2 mio perosner viste at fokus på talentbaseret medarbejdsudvikling og virksomhedens salgsindsat, gav en forøgelse af salget op til 19%. Derfor taler vi om Talent Management hos Wingman

Talentbaseret medarbejderudvikling

Virksomheder med strategisk fokus på talentbaseret medarbejder udvikling oplever markante ændringer i virksomheden. Derfor sætter vi ind på netop det. Fakta taler for sig selv

Kundeengagement 7%
Medarbejderengagement 15%
Profit 30%
Salg 19%
Omsæt medarbejder (fald) 72%

Talent Management fokus

Alt efter jeres behov skræddersyes alle indsatser på medarbejder Talent Management. Blandt andet indenfor:

 • Kandidat screening – Mindre fejl i rekrutering
 • Lederudvikling – Bruger i tiden rigtigt
 • Talenttest og medarbejderudvikling
 • Trivselanalyse
 • Teamtest/- og udvikling

Baseret på markedets supertest TT38

TT38: “Talent test af 38 forskellige talenter”
Testen fra firmaet TT38 baserer sig på videnskabeligt funderet evidens med udspring i neurologien og psykologien. Den bliver løbende opdateret og altid ajour med trends, fakta og evidens. Hvorfor også nøjes

Kort sagt: Dine unikke evner, som definere din personlighed, herunder værdier og kompetencer. Men vigtigst af alt dit niveau. Udfra det definere en god talenttest, hvordan du bruger disse i spil, men også hvordan du accepterer dine mindre gode sider og arbejder omkring det. En talenttest handler om hele dig, ikke bare dig i et split sekund eller specifk aktivitet.

TT38 er kåret til bedst til rekruttering, udvikling og organisationsudviklng. Det er den fordi den afspejler hvem folk er, og sætter helt nye standarder for test validite. Hos Wingman elsker vi den af en simpel grund: Den har fokus på styrker hos den enkelte. Den giver konkrete indblik i hvordan man styre udenom udfordringer og dermed danner et kompelt fundament for at arbejde mod den mest optimale udgave af sig selv.

Værdsat af de største

TT38 er en test der udbydes og af flere professionelle talent udviklingsbureauer. Fælles dissebureauer er værdierne og resultatet der skabes.

Nedenstående finder du et udpluk af selsskaber der idag benytter sig af Talent Management til at vækste, øge tilfredsheden blandt medarbejderne samt sikre de korrekte ressourcer frem adrettet.

 • Ecco – Produktion af fodtøj mm.
 • Ciklum – It udvikling
 • DS Smith– emballage
 • Carlsberg Group– FMCG primært drikkevarer 
 • Grundfos– Fortune company, cirkulationspumper
 • Ballerup kommune– Dansk kommune
Klar til øge salget

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?