Team og teamudvikling

Sammensæt det bedste team Få endnu mere værdi fra dit team med Teamtest og teamudvikling

Et godt team kan skabe større værdi og bedre resultater end de enkelte teammedlemmer ville kunne hver for sig. Men hvordan sammensætter man et godt team med de rigtige medarbejdere, som har kompetencer der supplerer hinanden?

Med et skræddersyet teamudviklingsforløb baseret på TT38-talenttesten [link til talenttest side] hos Wingman kan du sikre, at dit team består af de rigtige medarbejdere, med de rigtige kompetencer i forhold til at opnå virksomhedens målsætninger.

Optimering af teamet OG den enkelte medarbejder

For at styrke et team er det naturligvis vigtigt at have fokus på teamet som helhed og sammensætningen af talenter i forhold til at udfylde den funktion teamet har. Men, udvikling og optimering af den enkelte medarbejders talenter og evne til at præstere må ikke glemmes. Derfor vil en teamanalyse både se på teamet som helhed og de enkelte medarbejderes talenter og udvikling.

Realisér teamets fulde potentiale

I et teamudviklingsforløb med Wingman vil vi typisk starte med at kortlægge et teams funktion og målsætninger, samt hvilke kompetencer der kræves for at opfylde disse. Derefter foretages talenttest af teammedlemmerne for at kortlægge hvilke talenter og kompetencer der allerede er tilstede i teamet. Til sidst holdes disse op mod hinanden og vi kommer med en række anbefalinger til, hvad du kan gøre for at give dit team de bedste rammer til at nå sine mål. Det kan for eksempel være optimering af sammensætning af medarbejdere i teamet, hvordan teamet kan opnå højere effektivitet og vejledning i hvordan teammedlemmerne kan understøtte og kommunikere med hinanden for at fremme samarbejdet.

Vil du høre mere?

Resultatet bliver et effektivt team, som er i stand til at løfte deres opgave med langt større effektivitet end tidligere. Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan skabe grobund for større succes i dine teams? Så kontakt os med henblik på en uforpligtende møde, hvor vi kan give et bud på, hvordan vi kunne skræddersy et teamudviklingsforløb for netop din virksomhed.

Få uforpligtende sparring. Lad os tage en snak

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]
Klar til øge salget

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget

Brug for sparring. Bliv ringet når det passer dig