Klar til øget salg

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget.

Medarbejderne er den vigtigste ressource i en digital verden

Der er i stigende grad fokus på automatisering og digitalisering. Men de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer er det, der skaber fundamentet for virksomhederne. Nu og i fremtiden. Digital eller ej.
Med den rette tilgang og de rette værktøjer vil din virksomhed kunne opleve markante forbedringer hos jeres medarbejdere, ledere og teams.

Salgministeriet hjælper med at blotlægge skjulte ressourcer i jeres eksisterende teams og klarlægge. hvilke kompetencer der mangler for at nå i mål med jeres salgsmål.

En meta-analyse baseret på 1,2 mio personer viste, at fokus på talentbaseret medarbejderudvikling og virksomhedens salgsindsats gav en forøgelse af salget på op til 19%. Derfor taler vi om Talent Management hos Salgsministeriet.

Talentbaseret medarbejderudvkling

Virksomheder med strategisk fokus på talentbaseret medarbejderudvikling oplever markante ændringer i virksomheden. Derfor sætter vi ind på netop det. Fakta taler for sig selv:

Kundeengagement 7%
Medarbejderengagement 15%
Profit 30%
Salg 19%
Omsæt medarbejder (fald) 72%

Fokus for Talent Management

Alt efter jeres behov skræddersyes alle indsatser indenfor Talent Management for medarbejderne. Blandt andet indenfor:

 • Kandidatscreening – færre fejl i rekruttering
 • Lederudvikling – bruger I tiden rigtigt?
 • Talenttest og medarbejderudvikling
 • Trivselsanalyse
 • Teamtest/- og -udvikling

Baseret på markedets supertest TT38

TT38: “Talenttest af 38 forskellige talenter”
Testen fra firmaet TT38 baserer sig på videnskabelig evidens funderet i neurologien og psykologien. Den bliver løbende opdateret med trends, fakta og evidens. Hvorfor også nøjes.

Kort sagt: Dine unikke evner, som definerer din personlighed, herunder værdier og kompetencer. Men vigtigst af alt dit niveau. Ud fra dette definerer en god talenttest, hvordan du sætter dine talenter i spil, men også hvordan du accepterer dine mindre gode sider og arbejder med dette. En talenttest handler om hele dig, ikke bare dig i et splitsekund eller i en specifik aktivitet.

TT38 er kåret som den bedste til rekruttering, udvikling og organisationsudvikling. Grunden til dette er, at den afspejler, hvem folk er, og sætter helt nye standarder for testvaliditet. I Salgsministeriet elsker vi den af en simpel grund: Den har fokus på den enkeltes styrker. Den giver et konkret indblik i, hvordan man styrer udenom udfordringer og dermed danner et komplet fundament for at arbejde henimod den mest optimale udgave af sig selv.

Værdsat af de største

TT38 er en test, der udbydes af flere professionelle talentudviklingsbureauer. Fælles for disse bureauer er værdierne og det resultat, der skabes.

Nedenfor finder du et udpluk af selskaber, der i dag benytter sig af Talent Management til at vækste, øge tilfredsheden blandt medarbejderne samt sikre de korrekte ressourcer fremover.

 • Ecco – Produktion af fodtøj mm.
 • TDC – Telekom
 • Ciklum – It udvikling
 • DS Smith– emballage
 • Carlsberg Group– FMCG primært drikkevarer 
 • Grundfos– Fortune company, cirkulationspumper
 • Ballerup kommune– Dansk kommune

Brug for at finde eller teste talentet i din virksomhed