Klar til øget salg

Kontakt mig for en uforpligtende snak og sparring omkring jeres situation. Øget salg kan være nemmere end antaget.

Udbud & Licitation – Salg til det offentlige

For mange virksomheder er salg til det offentlige et fuldstændigt lukket land. Ikke fordi, markedet ikke er der, fordi det er det – men fordi markedet er så ugennemskueligt for et tradionelt B2B-setup, at det virker nemmere at lade være. Specielt når det kommer til udbud og licitationer.

Udbud er en svær størrelse at arbejde med, og der er mange faldgruber. Måden at vinde et udbud på er markant anderledes end den traditionelle salgsproces fra B2B salget. Til gengæld er kontrakterne fra udbud og licitationer også ofte meget større og længerevarende. Det kan altså være en hjørnesten for din virksomhed at have udbudsordrer i ordrebogen og det er præcis det vi hjælper dig med at få.

Kom i mål med udbud og licitation

Hos Salgsministeriet klæder vi jeres virksomhed på til det arbejde, der ligger forud for, under og efter et udbudssalg. For det at vinde et udbud eller licitation, handler i langt højere grad om jeres indsatser før udbuddet frem for den egentlige besvarelse af udbudet. Oftest starter salgsprocessen flere år, før det egentlige udbud besvares og det er derfor vigtigt at være forberedt.

Vi hjælper jer med at finde kommende udbud og spotte eventuelle ikke-offentliggjorte udbud.
Derved får din virksomhed også en større chance for at vinde flere udbud. Herefter laver vi en handleplan for, hvordan I kommer i mål med at vinde netop jeres drømmeudbud.

Vi sikrer, at I kommer sikkert i mål med

Øget chance for at vinde de rigtig udbud

Flere mulige udbud at byde på

Øget kvalitet i besvarelse: Bedre økonomi

Hver på forkant med dit udbud, så har du nemlig større chance for at vinde det

Som et lille godt og gratis råd fra Salgsministeriet, så bør jeres virksomhed ikke besvare et udbud før, i har været i tæt dialog med ordregiveren – altså kunden. I bør i stedet rette jeres fokus og ressourcer på det næste udbud og den kunde, så I kan bearbejde kunden og derved også øge jeres egne chancer for at vinde den udbudsrunde. Det andet er en lotto-kupon behæftet med en masse usikkerhed, hvor jeres salgsindsat overfor udbudet højst sandsynligt vil gå spildt.

Hvornår laver det offentlige udbudsrunder?

Det offentlige deles her ind i 2 områder: 

  • Statslige myndigheder
  • Regionale/kommunale.

Herfra deles udbudet eller licitationen op i hvilken type af indkøb det drejer sig om:

  • Tjeneste – fra 596.408 kr til 5.591.325 kr
  • Varer – fra 596.408 kr til 1.595.391 kr.

Der er derfor tale om meget store ordre. Det er ofte sådan at større ordre er lige med en mere kompleks udbudsproces og derved er der også et behov for en endnu tidligere pre-salgs indsat. 

Lad Salgsministeriet være med til at bringe dine kompetencer i spil overfor det offentlige og vind flere store kontrakter – vi guider dig fra a-z. 

Mange års erfaring med udbud

Jeg har mange års erfaring med udbud og licitationer fra det offentlige, fra beløb der strækker sig fra 600.000-60.000.000. Alle udbud er forskellige, men alligevel følger alle nogenlunde samme metodik. 

En metode Salgsministeriet kan hjælpe dig med, så du har større chance for at vinde din næste udbudsrunde. 

Ring i dag og lad os vende jeres virksomhed og de muligheder I har og jeres virksomhed får, når vi taler udbud og licitationer. 

Brug for nye øjne på jeres salgsprocesser?